Unik apar efter de stora.

När vi kom hem ifrån träningen igår så tig jag in alla hästarna. Unik fick gå in i sin box och det gjorde han så gärna.
Där fick han stå och mumsa medan jag tog en prommis på 40 min med Campina. Jag hade headset och pratade med mamma så det var mer en prommis med mamma egentligen. Hon hade ridit sin första ridlektion efter ett 5 månaders uppehåll p.g.a en knäskada. Lektionen hade varit jobbig men rolig.
Campina lufsade snällt med bredvid mig medan jag pratade.
När vi kom hem fick alla hästarna sitt kraftfoder.
De hummas och brummas högljutt ifrån alla boxarna när jag kommer med hinkarna.
Även ifrån Uniks box!
Det var nytt, det har han inte gjort förut.
Det är så gulligt att han apar efter de vuxna hästarna..
Medan han åt passade jag på att kratsa hans hovar. Han lyfter på fötterna men är inte helt ok med det än. Bak så rycker han lite,men han sparkar mig inte, och fram nafsar han efter mig.
Men inte så att han får tag, det är mer en markering att han ogillar det. Det känns bra att han har sådan respekt för mig ändå. Han hade lika gärna kunnat kicka och hugga på riktigt men det gör han inte. När hästarna hade ätit upp ledde jag först ut Bella och sen hämtade jag Unik.
Han följer mig så snällt ut i mörkret utan mamma. Förlåt att jag tjatar men han är så himla bra!
Efter det hämtar jag Olivia som är vaken på vad jag gör men jag märker att hon litar på att jag inte kidnappar hennes son och hon vet att jag tar ut henne till honom. Härlig känsla när de har en så tillit till en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *