Olivia dräktig med Sir Oldenburg!

Igår var vi på dräktighetskoll igen. Efter 5 besvikelser så hade jag inte alltför mycket hopp. Även om hon faktiskt har uppfört sig dräktigt.Jag stod och höll i Olivias huvud medan veterinären undersökte Olivia. Jag stod lite i egna tankar och väntade mest på att få åka hem så när veterinären frågar ”vill du komma och titta på bebben?” trodde jag först inte att hon pratade med mig. När jag fattade att hon pratade med mig tog det någon sekund innan jag fattade innebörden av vad hon sa..

Jag blev både chockad och glad på samma gång. Veterinären visade mig på monitorn bebisens navelsträng, huvud och kropp. Så fantastiskt…

Behöver jag säga att det har gullats en del med Olivia?

Tänk att det blev 6:e gången gillt! Otroligt.

Så om allt går som det ska får Nicke ett syskon i juli nästa år.

<3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *