Longerat Nicke själv för första gången.

Igår klädde jag på Nicke all vuxenutrustning. Benskydd, sadel och träns. Det blev lite meckande med tränset. Jag tänkte att han skulle få ärva Campinas micklem. Men bettet som satt på var alldeles för stort! Han har en liten pyttemun Nickeplutt. Så jag fick ta av tränset igen och gå för att leta bett. Jag hittade ett som passade, jag tror att det är Bellas! 😄 Sadeln såg dessvärre lite för trång ut.. Den fungerar nu men han kommer nog inte kunna ha den i framtiden. Det ogillas av plånboken. 😣💸🙈

Sen gick vi till ridbanan. Han följde med så snällt mellan bilar och fårhus. Väl på banan så var det full rulle. Han tyckte att galopp var den enda gångarten så vi fokuserade mest på att ta det lungt och trava. Efter passet gick jag med honom en stund på ridbanan och då började han slappna av lite och sänkte huvudet. Han är så fin..

Jag är så stolt över honom. Tänk att min bebishäst är så stor att han har ett eget träns som hänger bredvid de vuxna ridhästarnas träns..😍 *fånig matte*

Igår när Mats körde ut hösilage till hästarna så ropade jag på Nicke ifrån andra änden av hagen. Då lämnade han maten och kom travandes till mig..❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *